www.tazeforum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HOŞGELDİNİZ...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Alacakaranlik (Twilight) Tanitimi

YazarMesaj
~adaxtR`
YöneticiSite Kurucusu
Yönetici
~adaxtR`

Alacakaranlik (Twilight) Tanitimi Empty
MesajKonu: Alacakaranlik (Twilight) Tanitimi   Alacakaranlik (Twilight) Tanitimi Icon_minitimePaz Şub. 14, 2010 7:43 pm

Alacakaranlık(Twilight)
kaynak: AdaxtR TAZEFORUM YÖNETİMİ (Alin Teri)

Kendim yazdım sadece 1-2 cümleyi alıntı yapıp düzeltim.Tamamını okuyunuz.Yorumlarınız bekliyorum.Bu film Stephenie Meyer'in Alacakaranlık kitabından uyarlanmıştır.Filmi kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.Teşekkürler.

Tanıtım

Annesi yeni bir eşle evlenmeye başlar ve sürekli seyahat ederler.Bunun üzerine Isabelle Swam'da onları rahat bırakmak için eski babasının yanına Forks, Washington’a taşınır.Sonra liseye devam eder.Orda arkadaşlarının ilgi odağı olur;fakat onun gözüne çarpan 5 kişi vardır.Bunlar Alice,Rosalie,Emment,Jasper ve Edward Cullen olmuştur ve bunların içinden Edward'a büyük bir ilgi duymuştur.Sonra bu mükemmel güzellikteki kişilerin wampir olduklarını anlar.Ne yazık ki bu aşk imkansız bir aşk olmuştur.Edward da Bella'ya ilgi duymaya başlamıştır.Günlerce takip kovalamaca sonucu konuşurlar ve bir gün Edward Bella'yı oyuna çağırır fakat orda; üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent gelir Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.
https://tazefrm.yetkin-forum.com

Alacakaranlik (Twilight) Tanitimi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alacakaranlik 2 (Tanitimi)
» YeniAy (Tanitimi)